Policy Agenda

Uncategorized @hu

Társadalom kétharmadának nincs pénze kisebb váratlan kiadásokra

Társadalom kétharmadának nincs pénze kisebb váratlan kiadásokra

A magyar „létminimum érték” azt fejezi ki, hogy mekkora összegből tud megélni minimális szinten egy család, ha nincs váratlan kiadása. A váratlan kiadás pedig sokféle dolog miatt lehet, például akár egy háztartási gép nagyobb javítása, cseréje, vagy a munkából átmeneti kiesés miatti anyagi nehézség, vagy váratlan betegség. A Policy Agenda által készített kutatás azt mérte fel, hogy mit gondol a társadalom a váratlan kiadásokról, és mennyire van erre felkészülve.
Tovább

Kistelepülési önkormányzatok a választások legnagyobb nyertesei

Kistelepülési önkormányzatok a választások legnagyobb nyertesei

A választásokat követően folyamatosan jelennek meg elemzések arról, hogy minek köszönhető az újabb kétharmados Fidesz-KDNP győzelem. Az adatok abból a szempontból teljesen egyértelműek, hogy a kistelepüléseken „tarolt” a kormánypárt, miközben a fővárosban szinte ugyanott áll, mint négy évvel ezelőtt. Éppen ez a választási eredmény jelenti azt, hogy az 5000 fő alatti települések önkormányzataihoz nem nyúlhat a Fidesz. A Policy Agenda heti elemzésében az okokról, és következményekről szólunk.
Tovább

Rólunk

A Policy Agenda szolgáltatásainak célja, hogy segítségükkel egyszerűbb legyen egy-egy speciális terület megismerése, a döntéshozatali rendszerekben való eligazodás. Elemzéseinek, kutatásaink legfontosabb eleme, hogy a megrendelőink számára megmutassuk, hogy céljaik eléréséhez, hogyan tudnak a legegyszerűbben és leggyorsabban eljutni.

Tovább

Miben tudunk segíteni Önnek?

–       on-line kutatások:saját on-line kutatási rendszerünk segítségével, akár kisebb piackutatásokat, véleménykutatásokat végzünk. Költséghatékonysága miatt ezt főként kisebb vállalkozások, illetve civil szervezetek számára ajánljuk, akik intezívebbé tennék kapcsolatukat vevőikkel, partnereikkel, vagy tagjaikkal.

Tovább