PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a „Dolgozni akarok!” fotópályázatra

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS a „Dolgozni akarok!” fotópályázatra

 A Magyar Szakszervezeti Szövetség, a Friedrich Ebert Stiftung és a Policy Agenda meghirdeti a „Dolgozni akarok!” című fotópályázatot. Olyan 16-25 év közötti fiatalok pályamunkáit várjuk, akik a fényképezőgép segítségével dolgozzák fel a fiatalok munkanélküliségének, a hivatástudatának, a pályaválasztásának kérdéskörét.

1     Pályázati feltételek

·         A pályázaton minden 16-25 év közötti magyar állampolgár indulhat.

·         Egy pályázó maximum 3 db fényképet küldhet be (színes, vagy fekete-fehér). Fájl formátum JPG, a képfájlok elnevezése tetszés szerinti lehet. A beküldött fájlok maximális mérete egyenként 1MB. A beküldött képek az alapvető képjavítást meghaladóan (kontraszt, telítettség, fényerő, gradációs görbe, színegyensúly stb.) nem manipulálhatók. Vágás engedélyezett!

·         Az indulás feltétele, hogy a beküldött felvételek a pályázó saját felvételei, ezért korlátozás nélkül, szabadon rendelkezik azok valamennyi szerzői jogi feltételével.

·         A képek beküldésével a pályázaton részt vevő elfogadja a kiírás feltételeit,.

A pályázatokat 2014. október 27-ig várjuk az alábbi email címre: fotopalyazat@policyagenda.hu. A kísérő email-ben kérjük feltüntetni a pályázó nevét, életkorát, lakóhelyét, telefonos, email-es elérhetőségét, és az innen letöltött nyilatkozatot aláírva.

2       Nyeremény

A beérkezett, és a pályázati feltételeknek megfelelő pályamunkák közül a szakmai zsűri döntése alapján kerül az első három helyezett kihirdetésre. A nyeremények

·         I. helyezett: balatoni hosszú hétvége

·         II. helyezett: ajándékutalvány 40 ezer forint értékben

·         III. helyezett: Tablet (7” kijelzővel)

A nyertes pályázókat, illetve a kiállítandó pályaművek alkotóit külön értesítjük. A fotópályázat kiállításának megnyitójára a Friedrich Ebert Stiftung és a Policy Agenda által, az ifjúsági garanciaprogram kapcsán szervezett nemzetközi konferencia szünetében, 2014. november 13-án kerül sor.

A pályaművek a tervek szerint több vidéki városban is bemutatásra kerülnek az év hátralévő részében.