Policy Agenda Partner Program

Ismeri a partnerei igényeit?

Tudja, hogy mit várnak Öntől?

Szeretne intenzív kapcsolatot kiépíteni velük?

 

A Policy Agenda Partner Program keretében azokat a cégvezetők szólítjuk meg, akik nem elsősorban a versenytársakról, ágazat vagy a térség gazdasági helyzetéről szeretnének információkat kapni, hanem saját ügyfeleiket, beszállítóikat, vagy akár lehetséges partnerereiket szeretnék megkérdezni akár arról, hogy mit várnak el akár az Ön cégétől.

Úgy érzi, hogy kiépített már egy ügyfélkört, de szeretné tartani velük a kapcsolatot, és közben információt is kapna tőlük? Az általunk kidolgozott Partner Program keretében erre van lehetősége.

Három termékcsoportot dolgoztunk ki:

·         Partner Program alap: Az Ön ügyfeleinek, partnereinek e-mail címe alapján készítünk kutatást. Ennek keretében megkérdezzük arról a véleményüket, hogy milyen szolgáltatásokat várnának el Öntől, miben kellene fejlődni, mik az erősségek és a gyengeségek. Az Ön által adott szempontok alapján kidolgozzuk a kérdőívet, lebonyolítjuk a kutatást és a részletes adatokat átadjuk Önnek.

Már ez az alapcsomag kiváló lehetőség arra, hogy megszólítsa partnereit, és véleményüket beépítse szolgáltatási közé. A megkérdezés lehet akár anonim, de nyilvános is.

·         Partner Program plusz: Amennyiben nincsenek e-mail címei, vagy szeretné partneradatbázisát felépíteni, akkor ebben is segítünk, és átvállaljuk Öntől ennek a terhét. Ezzel lehetősége lesz, akár olyan potenciális partnereket is megkérdezni, akik eddig még nem voltak az Ön ügyfelei, de lehetséges a kapcsolatépítés velük.

·         Partner Program extra: Amennyiben egy ágazat trendjei, beruházási irányai érdeklik, akkor ebben segítünk Önnek. Regionális, ágazati kutatásokat vállalunk saját adatbázisunk alapján.

A szolgáltatás mindig az Ön igényeihez igazított, de az alapcsomag árát (95.000 ezer Ft+Áfa) úgy határoztuk meg, hogy az a mikrovállalkozások számára is elérhető legyen.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, akkor keressen írjon a info@policyagenda.hu email címre, és munkatársaink rövid időn belül felveszik Önnel a kapcsolatot.